info@maxgene-animation.com

Opening : Mon-Fri 08:00 – 17:00


MAX GENE ANIMATION STUDIO

PROJECTEN

HARTSLAG

YES, hier wil ik graag heel veel over kwijt. De projecten waar Maxgene Animation Studio de focus op legt.
Projecten afmaken lol, dat is de hoogste prioriteit. We hebben jarenlang gewerkt aan de fanseries Dragonball Absalon. Ongeveer 10 jaar, wat eigenlijk niet de bedoeling was.
Met alle gevolgen van dien.
Fananimaties is bedoelt om onze expertise bekend te maken. Onze stijl en ons bestaan aan de wereld kenbaar maken, en daar gebruiken we deze concept voor.
Maar met Draganball Absalon is het iets te ver uit de hand gelopen.
We zouden een webserie maken van maar 3 afleveringen maar door de geweldige reacties en omdat het heel goed ontvangen was, zijn we ermee doorgegaan.
We hebben nog 2 episodes te gaan om dit Project af te sluiten. Ja, af te sluiten als een leuke era. De web serie die de gehele Dragonball fanbase op z’n kop heeft gezet.
Mensen hielden ervan en natuurlijk, haters die de serie niks aan vonden. Niet lang daarna, kwam na 17 jaar Battle of Gods een nieuwe Dragonball movie.
En de doel was bereikt, we zijn wat bekender geworden. Althans, niet Maxgene maar ik Mellavelli. Oeps, tijd om daar wat veranderingen in te brengen en MAXGENE bekend te maken.

BELOFTE

Ik tekende in mijn jonge jaren altijd super heroes en maakte stripboekjes. Na mijn bekering wilde ik graag iets met het tekenen doen.
Ik had een belofte aan God gemaakt, dat ik een verhaal zou maken dat over geloof zou gaan en er cool uit zou zien. En de tijd is aangebroken om deze belofte in te lossen.
Is het populair zoiets te doen? Nee, absoluut niet. Liever een seculiere story. Als je de naam Jezus al noemt, wekt het bij veel mensen een hoop weerstand op.
Kerk, religie, geloof. Is vooral in deze tijd “scheldwoorden” geworden. En vooral iets waarmee je geen brood mee kan verdienen. Toch neem ik die stap.
Omdat het naar mijn beleving iets heel moois is, als je het hebt gevonden. Dus heb ik mijn focus gelegd op de komende projecten.

Stripboeken.

MEN OF HEART

Men of Heart, Daveed the shepherd king,is 1 van de titels waar we grote verwachtingen van hebben. De projecten waar we veel tijd in steken en voor grote waarde zijn voor onze community van gelovigen en natuurlijk seculieren.

ROSIE BLUE

Rosie Blue in het Japans Bururoji, is een project waar onze hart en ziel in zit. Dromen is heel bijzonder.
Het is om dagelijkse bezigheden te verwerken maar het woord ook gebruikt als communicatie middel en in diepe slaap zijn er mensen die reizen. sommige mensen krijgen visioenen als ze sluimeren voornamelijk in de vroege ochtend uren. of nachtmerries dat vaak afspeelt rond 3 in de nacht. in Rosie blue gaat het verder. je komt daadwerkelijk in contact met de geestelijke wereld.

SHow Off MAxiMO

Ik ben geen comediant maar ik houd ontzettend veel van droge humor en MaXIMO is de uiting daarvan. droge karakter die droge dingen doet en zichzelf zo in de problemen werkt, och dat herkennen we ook wel een beetje in onszelf toch? Doesn’t “make sense” storys en deze project wordt ook met een korreltje zout genomen.

Fan Animaties

HE-MAN Master of the Multiverse (fanmade)

De gespierde viking van de universum, die de held wilt uithangen. GeKke Dingemmms. JA, lijkt me ook cool om te animeren…..

Krachtige boodschap van moed en volharding.

You cannot copy content of this page

nl_NLDutch